Nanocoating.nl

Terras schoonmaken en reinigen met de beste tips

Je harde werk om een mooi terras neer te leggen is voor niets geweest wanneer je vlekken en groene aanslag op je nieuwe terras begint te zien. Het is tijd om actie te ondernemen en het terras schoon te maken! Er zijn meerdere methoden beschikbaar die kunnen helpen bij het terras schoonmaken, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Wij geven je details over deze methoden en enkele nuttige tips om het terras lange tijd brandschoon te houden en te beschermen, zodat je zonder gêne met je meesterwerk kunt pronken. Laat het vuil of de groene aanslag je trots niet verpesten – maak schoon en bescherm!

NC nano coating voor steenBescherm steen met echte Nano coatings

NC Nano coating voor beton, steen en tegel is speciaal ontwikkelt voor, je raadt het al, beton, steen en tegels. De meest ideale en beste oplossing om beton, steen en tegels te beschermen. Deze nano coating droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen en maakt oppervlakken langdurig water- en vuilafstotend. Deze nano coating bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Nanocoating.nlTip!Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor steen. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Waarom wordt een terras vies?

Zodra de zon zich aandient, is het een heerlijk gevoel om in de tuin te zitten. Na de winter kunnen de tegels er echter vaak grauw uitzien door regen, water, vuil, fijnstof en meer. Om je terras er weer glanzend en nieuw uit te laten zien, is een regelmatige reiniging gedurende het voorjaar en de zomer aan te bevelen. Het schoonmaken van je terras lijkt misschien veel werk, maar in de praktijk valt het reuze mee.

In welke maand is het verstandig om je terras schoon te maken?

De lente is de tijd voor het opruimen en wieden van de tuin. Je kan een voegenkrabber of een borstel gebruiken om onkruid te verwijderen dat tussen de tegels is opgegroeid. Het verwijderen van groene aanslag kan echter moeilijker zijn, omdat die vaak hardnekkig is. Gelukkig kan je met de juiste producten je terras in een mum van tijd weer netjes krijgen!

Direct terras reiniger kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden

 
Nanocoating.nl

Heb je nog vragen over het schoonmaken van je terras? Stel je vragen hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *